Afvallen en leefstijlcoaching in Breda | Move35

Samen gaan we je doelen behalen!

Afvallen bij Move35 in Breda

Wil je werken aan je gezondheid? Een gezond gewicht hebben en daarmee fitter zijn en meer weerstand hebben? Start dan nu met het veranderen van je leefstijl! Bij Move35 Breda helpen onze coaches je op het juiste gewicht te komen zonder honger en het jojo-effect. We coachen je niet alleen op voeding, maar proberen dit zo goed mogelijk in jouw leven in te passen: alleen zo kun je het volhouden! 

Voedingsbegeleiding 

Onze voedingsconsulentes en leefstijlcoaches staan voor je klaar bij Move35 in Breda. Elke week heb je een afspraak met jouw vaste coach. 

Wij werken met het afslankprogramma Benfit,

Leefstijlcoaching 

We coachen je bij Move35 in Breda niet alleen op voeding, maar proberen dit zo goed mogelijk in jouw leven in te passen: alleen zo kun je het volhouden. Voeding, beweging en ontspanning zijn belangrijke onderdelen in je leefstijl. Wij helpen je graag de balans te vinden: Er is altijd een manier die bij je past! Niet een standaard programma, maar afvallen en veranderen in leefstijl op jouw manier, met wekelijkse persoonlijke coaching en een goed gevoel. Wij helpen je slanker, fitter en energieker te worden!

Dus wil jij gezond afvallen met coaching in Breda en woon je in Breda, Bavel of Ulvenhout en omstreken? Dan ben je bij Move35 aan het juiste adres! Maak hiernaast een vrijblijvende afspraak voor voeding en/of leefstijladvies!

Ik wil graag afvallen

Afvallen met Benfit

Gezond afvallen onder begeleiding

Is het tijd je leefstijl te veranderen? Wil je weer naar een gezond gewicht en lekker in je vel zitten? Met  het Benfit programma bij Move35 in Breda kan dit op een verantwoorde manier, met gerichte voedingsadviezen voor het hele gezin, normaal eten en zonder honger.

Maak kennis met ons team

Wij staan graag voor je klaar! 

Succesverhalen van onze klanten