Afvallen

Zit lekker in je vel met een gezonder eetpatroon

Eindelijk afvallen, slanker worden, kilo's verliezen of van dat buikje af? Klaar met het jojo-effect en honger hebben? Start nu met het veranderen van je leefstijl! Bij Move35 Breda helpen wij je wél op je juiste gewicht te komen zonder honger en het jojo-effect.

We coachen je niet alleen op voeding, maar proberen dit zo goed mogelijk in jouw leven in te passen: alleen zo kun je het volhouden. Voeding, beweging en ontspanning zijn belangrijke onderdelen in je leefstijl. Wij helpen je graag de balans te vinden: Er is altijd een manier die bij je past! Niet een standaard programma, maar afvallen en veranderen in leefstijl op jouw manier, met wekelijkse persoonlijke coaching en een goed gevoel. Wij helpen je slanker, fitter en energieker te worden!

Wij werken met het afslankprogramma Benfit

Benfit

Is het tijd je leefstijl te veranderen? Wil je weer naar een gezond gewicht en lekker in je vel zitten? Met Benfit kan dit op een verantwoorde manier, met gerichte voedingsadviezen voor het hele gezin, normaal eten en zonder honger.

Op deze manier is je nieuwe leefstijl vol te houden en vast te houden! Krijg variatie en structuur in je voedingspatroon, onder begeleiding van onze voedingsconsulentes. Jouw coach brengt je naar een gezond gewicht met een passende leefstijl!

  • Programma van twaalf weken.
  • Eten volgens, op jouw lichaam samengestelde, voedingslijsten.
  • Zes keer per dag een eetmoment.
  • Voldoende beweging.
  • Ontspannen.
  • Persoonlijke begeleiding door je persoonlijke coach met wekelijkse afspraken.

De voedingslijsten

Het Benfit.nl voedingspatroon is gezond en gevarieerd, bevat lekkere maar eenvoudig te bereiden recepten, houdt rekening met de seizoenen en het hele gezin kan mee-eten. Alle producten zijn in elke supermarkt verkrijgbaar.

Na deze twaalf weken voel je jezelf fitter, ben je gegarandeerd afgevallen, zijn lichamelijke klachten verminderd en heb je een gezondere leefstijl. Dus twijfel niet: werk aan je gezondheid en maak een afspraak met één van de coaches!

Dus wil jij gezond afvallen met coaching in Breda? Dan ben je bij Move35 aan het juiste adres!

Ik wil graag afvallen

en wil een vrijblijvend adviesgesprek

Ons team