Fit & Slank in 35 minuten | Move35 Breda

Makkelijker, leuker en motiverender!

Voor iedereen een geschikte training

E-Gym is een uniek krachtconcept waarbij je in 35 minuten klaar bent met je training. Met de E-Gym krachtcirkel leg je meer focus op de grote en kleinere spiergroepen om zodoende optimaal te werken aan het versterken van de spieren!

✅ Afvallen

✅ Verminderen rugklachten 

✅ Fitter worden

✅ Sterker worden 

E-GYM bij Move35 Breda is dé perfecte training voor iedereen die niet graag sport, die weinig tijd heeft of die moeite heeft zichzelf te motiveren.  

Maaike en Antonio

Wat past bij jou?

We geven je graag passend advies!

Altijd veilig en onder begeleiding aan de slag 

Door middel van de digitale ondersteuning en de coaches bij Move35 in Breda, train je zonder na te denken en leg je een volledige spiertraining af. Alle apparaten zijn volledig, op jouw niveau, automatisch ingesteld. Je kunt niets meer fout doen! 

Hoe werkt het E-gym fitness circuit bij Move35 Breda?

  • Je start altijd met de unieke intake met de HUB.
  • Je krijgt een persoonlijk trainingsbandje waarmee je inlogt op alle toestellen.
  • Alle toestellen zijn vooraf  helemaal op maat ingesteld op jouw lichaam en trainingsdoel.
  • De software op de toestellen begeleiden je visueel door de oefeningen heen.
  • Onze Move35 Breda coaches zijn er om je te helpen en motiveren!

Elke deelnemer traint en wisselt op hetzelfde moment van toestel, waardoor je binnen 35 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt.

Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, effectief en vooral met meer plezier! 

Hoe gezond ben jij?

Altijd een goede start bij Move35

Zodra je start bij Move35 in Breda bespreken we je doelen en houden we rekening met je wensen en eventuele blessures.  Maar hoe gezond ben jij? Bij start krijg je een uitgebreide intake met de Bodyscan!

Small group trainingen

NIEUW bij Move35

Ook samen trainen is mogelijk bij Move35!

Waarom zou ik E-Gym gaan doen bij Move35 Breda?

Spieren zijn onmisbaar voor een gezond leven!

Altijd begeleiding bij Move35 Breda

Bij Move35 in Breda is er altijd vaste begeleiding bij de E-GYM krachtcirkel aanwezig. Persoonlijke benadering, begeleiding, kleinschaligheid, kwaliteit, veilig trainen en resultaat staan bij ons voorop! 

Het belang van spiertraining 

Onze spieren ondersteunen onze gewrichten.

  • Op de E-GYM bij Move35 Breda kun je ook bij chronische rugklachten 100% veilig je spieren intensief trainen! Je spieren worden in enkele weken tijd tot dubbel zo sterk. Dit geeft een enorme ontlasting en stabilisatie van je ruggengraat.
  • De E-Gym bij Move35 Breda is uitermate geschikt om snel en veilig een goede basiskracht op te bouwen. Een goede basiskracht is een voorwaarde voor een goede levenskwaliteit. Je voelt je stukken fitter!
  • Spiertraining stimuleert de vetverbranding en is het dus onmisbaar als je af wilt vallen.

Wil je fit worden onder begeleiding, in Breda, met gegarandeerd resultaat? Dan is E-Gym bij Move35 in Breda ideaal voor je!

E-GYM bij Move35 Breda is dé perfecte training voor iedereen die niet graag sport, die weinig tijd heeft of die moeite heeft zichzelf te motiveren.