Kom gratis* kennismaken!

Kom de eerste maand gratis* proberen

Fit & Vitaal in 35 minuten

voor een fit, slank en gezond leven

Mogen er wel wat kilootjes af? Neemt je conditie af? Last van je rug? Gaan de dingen niet meer zo gemakkelijk als vroeger? Dan is Move35 iets voor jou!

Nu één maand gratis* kennismaken

Actie

Bij Move35 in Breda willen we dat je je thuis voelt en met een goed gevoel elke keer weer komt sporten. Start daarom bij Move35 met een vrijblijvende kennismakingsmaand. Tijdens deze maand kun je zelf ervaren wat trainen op de E-Gym fitness cirkel, onder begeleiding van de coaches, voor jou kan betekenen. En zeker niet onbelangrijk: je kunt ervaren of we bij de passen. Want alleen zo ga jij je resultaat halen! 

De eerste maand van je abonnement is je gratis proefmaand. Dit betekent dat je deze maand geen abonnementskosten betaald en in deze maand kan besluiten niet door te gaan. Je start altijd met de unieke intake met de Hub, alleen zo kun je op een goede en verantwoorde manier van start. 

Voorwaarden: 

  • De eerste maand is je gratis proefmaand. Je betaalt dus geen abonnementskosten; 
  • Je mag in deze maand besluiten niet door te gaan;
  • Je bent minimaal 6x komen trainen;
  • Je start altijd met de persoonlijke intake met Bodyscan, krachtmeting, advies en persoonlijk programma. Deze is € 59,- 

Dus woon jij in Breda, Bavel of Ulvenhout en wil je fitter en slanker worden? Dan ben je bij Move35 in Breda op het juiste adres. Meld je nu hierboven aan voor de gratis proefmaand!