Fitness met begeleiding Breda

Move35 in Breda

Sporten is gezond, daar zijn we het allemaal over eens. Sporten kan op heel veel goede manieren, maar ook op heel veel foute. Wil je bepaalde doelen behalen en is sporten daar onlosmakelijk aan verbonden, dan is het belangrijk dit op de juiste manier te doen. Begeleiding van een personal trainer is de oplossing! Ontdek de mogelijkheden van fitness met begeleiding van Move35 in Breda.

Fitness onder begeleiding

Veel mensen slepen zichzelf richting de sportschool om daar wat aan fitness te doen. Wanneer resultaten uitblijven, raak je gedemotiveerd en is het lastig om door te zetten. Een personal trainer (bij Move35 een coach genaamd) helpt jou in het doen van de juiste fitnessoefeningen. Ieder lichaam is anders en zo ook het sporttraject wat ervoor nodig is om bepaalde doelen te bereiken. Wil je fitter worden? Slanker? Sterker? Je conditie opbouwen? Dit zijn doelen waar onze coaches je in kunnen begeleiden. Door te fitnessen onder begeleiding kun je gericht naar deze resultaten toe werken.

Jouw eigen personal coach

Onze coaches gaan samen met jou aan de slag op onze locatie in Breda. We hebben een team van zes topcoaches klaarstaan, waaronder twee voedingsdeskundigen. Deze voedingsdeskundigen kunnen extra begeleiding geven bij het afvallen. Waarom wij deze toppers ‘coaches’ noemen en geen ‘personal trainers’ is heel simpel: een trainer begeleidt je in lichamelijke fitheid, een coach begeleidt je in mentale fitheid. Door te motiveren, inspireren, luisteren én adviseren creëren we samen een levensstijl en mindset waar jij je goed bij voelt.

Fit in 35 minuten

In onze drukke levens is het lastig dingen in te plannen die zorgen voor een betere levensstijl. Je wilt het liefst fitter worden zonder iedere dag minimaal een uur te sporten. Je wilt het liefst afvallen zonder uren in de keuken te hoeven staan. Wij werken onder andere met speciale trainingsschema’s waarbij je in 35 minuten een hele work-out gedaan hebt. En dit hoeft bovendien niet dagelijks: twee keer in de tien dagen is al voldoende om je doelen te bereiken. Zo kun je zonder veel tijd te investeren, toch afvallen, vet verbranden, spieren trainen of conditie opbouwen.

Pijnvrij bewegen

Heb je specifieke begeleiding nodig omdat je bijvoorbeeld beperkt bent door lichamelijke klachten? Ook dan ben je bij Move35 aan het juiste adres. Wij zien klachten als pijn in de schouders, rug, heupen of nek door zittende beroepen veelvuldig voorbijkomen. Hiervoor werken wij met Five: een work-out die naast conditie- en krachttraining de focus legt op beweeglijkheid. Zo bieden onze coaches een totale training aan waardoor je weer pijnvrij kunt bewegen. Wil jij dit ook eens proberen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Video

Fitter en energieker met de Milon Cirkel

Bij Move35 in Breda is er altijd vaste begeleiding in de Milon Cirkel aanwezig. Hierdoor word je extra gecoacht en kun je gegarandeerd resultaat halen. Je kunt altijd gebruik maken van de Milon Cirkel gedurende de openingstijden en hoeft niet te reserveren.

Succesverhalen van onze klanten