Op vrijdag 26 oktober

Move35 officieel geopend door wethouder van sport Daan Quaars

Door Maaike

2018-11-06

Move35 is sinds 8 oktober actief en de eerste snelle starters zijn al begonnen met bewegen bij Move35!  Eigenaresse, Astrid Verschuren: “Door iedereen intensief te coachen en te motiveren willen we ook de niet-sporter aan bewegen krijgen, en resultaat laten behalen op een laagdrempelige en persoonlijke manier” 

Aan de wethouder van sport Daan Quaars de eer om afgelopen vrijdag 26 oktober Move35, een uniek concept in Breda, officieel te openen.  

Samen met Astrid Verschuren heeft de wethouder  het lint door geknipt. Uiteraard ging dit vooraf aan een speech waarin de wethouder ook zijn persoonlijke band met de locatie van Move35 nog even benadrukte: “Als klein kind kwam ik al met mijn moeder hier in de pand in de apotheek, erg leuk hier nu op een andere manier weer te staan”  Move35 richt zich op iedereen die in beweging wil komen maar eigenlijk niet graag sport en hier ook niet veel tijd voor heeft. Ook dit benadrukte de wethouder tijdens zijn speech: “Mijn droom is om alle niet-actieve Bredanaren aan het bewegen te krijgen en Move35 spreekt ook precies deze doelgroep aan”

Move35 is gevestigd aan de Ter Merwestraat 1 in Breda (voorheen de apotheek). I.v.m. de opening kun je nu starten met de eerste maand gratis, als testmaand. Meer informatie op www.move35.nl

Ook interessant voor u

Relevant nieuws