Wil jij afvallen en fitter worden? | Move35 in Breda

Met onze hulp bij Move35 in Breda gaat het wél lukken!

Kom naar Move35 en ga aan de slag onder begeleiding van onze professionele voedingscoaches! Met onze hulp gaat het je nu wél lukken!

Eindelijk afvallen, slanker worden, kilo's verliezen of van dat buikje af? Klaar met het jojo-effect en honger hebben? Start nu met het veranderen van je leefstijl! Bij Move35 Breda helpen wij je wél op je juiste gewicht te komen zonder honger en het jojo-effect.

We coachen je niet alleen op voeding, maar proberen dit zo goed mogelijk in jouw leven in te passen: alleen zo kun je het volhouden. Voeding, beweging en ontspanning zijn belangrijke onderdelen in je leefstijl. Wij helpen je graag de balans te vinden: Er is altijd een manier die bij je past!  Niet een standaard programma, maar afvallen en veranderen in leefstijl op jouw manier, met wekelijkse persoonlijke coaching en een goed gevoel. Wij helpen je slanker, fitter en energieker te worden!

Wij werken met het afslankprogramma Benfit.

Afvallen… Wij zijn meer van het volhouden!

Wil jij afvallen en woon je in Breda, Ulvenhout, Bavel of omstreken? Dan ben je bij Move35 aan het juiste adres! Vul hiernaast het formulier in voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Ik wil graag afvallen