Door Manon Marijnissen

Wij coachen je naar een gezonde en gelukkige leefstijl!

Door Maaike

2019-03-07

Wij coachen je naar een gezonde en gelukkige leefstijl!

Iedereen wilt gezond en gelukkig zijn. Maar toch kampen steeds meer mensen met overgewicht, stress, vermoeidheid, hoofdpijn en andere klachten. De balans tussen ontspanning, beweging en gezonde voeding is vaak ver te zoeken. Slechte eetgewoonten en onvoldoende beweging en training zorgen ervoor dat men meer risico’s loopt op allerlei ziekten, zoals hart- en vaatziekten, diabetes ed. Van alle Nederlanders drinkt tien procent te veel alcohol, een kwart van de mensen rookt, een derde beweegt te weinig en bijna alle mensen eten te weinig groente en fruit.

Grote kans dat jij daar ook bij hoort. Misschien ben je al een tijd van plan om gezonder te gaan leven, af te vallen of ben je er klaar mee om je moe en futloos te voelen. Door de vele bestaande diëten zie je door de bomen het bos niet meer. Heb je al veel pogingen gedaan, loop je vast of weet je niet waar je moet beginnen? Dan ben je bij Move35 op de goede plek! De coaches van Move35 helpen je de beste keuzes te maken die goed en gezond zijn voor jou. Die passen bij wie je bent en wat je wilt in het leven. Gezond eten volgens de Schijf van Vijf, menu’s op maat gemaakt en voldoende beweging zorgen ervoor dat jij weer lekker in je vel zit.

Wil je je leefstijl aanpakken? Dan moet er iets veranderen. Motivatie is de eerste voorwaarde voor verandering. Ben jij klaar voor verandering? Kom dan naar Move35 en wij helpen jou!

Ook interessant voor u

Relevant nieuws