Verbeter je BioAge met EGYM!

EGYM spiertraining bij Move35 in Breda

Door Mirna van Beek

2023-07-11

Op 3 augustus introduceren wij EGYM bij Move35! Een nieuw innovatief fitness trainingsconcept in Breda met intelligente krachttoestellen. Makkelijker, leuker en motiverender! 

 

Wat is EGYM?

EGYM is het logische vervolg op de Milon Cirkel bij Move35! Het is een volledig nieuw, uniek en intelligent krachtconcept waarbij je (net zoals bij de Milon) in ongeveer 35 minuten klaar bent met je training. Met de EGYM krachtcirkel leg je meer focus op de grote en kleinere spiergroepen om zodoende optimaal te werken aan je figuur & definitie van de spieren! Door middel van de digitale ondersteuning en de coaches bij Move35 in Breda, train je zonder na te denken en leg je een volledige krachttraining af.

Hoe werkt E-gym bij Move35 Breda?

  • Je krijgt een persoonlijk trainingsbandje waarmee je inlogt op alle toestellen.
  • Je krijgt een efficiënte intake met de Bodyscan: HUB
  • Alle toestellen zijn vooraf  helemaal op maat ingesteld op jouw lichaam en trainingsdoel.
  • De software op de toestellen begeleiden je visueel door de oefeningen heen.
  • Onze Move35 Breda coaches zijn er om je te helpen en motiveren!

Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment van toestel, waardoor je binnen 35 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, effectief en vooral met meer plezier! 

BioAge:  Wat is jouw echte leeftijd?

De Hub maakt jouw training nóg slimmer! De Hub bij Move35 in Breda zorgt voor een efficiënte intake doordat de 3D camera automatisch je registreert én analyseert. De Hub kan ook jouw persoonlijke BioAge berekenen door middel van een krachttest, lichaamsanalyse en cardiotest. Hoe leuk is het om jezelf jonger te gaan trainen!

Je ziet meteen wat jouw echte leeftijd is per specifiek onderdeel:

  • Kracht
  • Uithoudingsvermogen 
  • Lichaamssamenstelling

In de app kun je precies zien wat het trainen doet op jouw Bioage! 

Sarcopenie

Sacropenie is het verlies van spiermassa en spierfunctie door het ouder worden

Ongeveer 30% van de ouderen heeft te maken met het verliezen van spiermassa (Sarcopenie). Dit gaat vaak gepaard met klachten zoals krachtverlies en een verminderde loopsnelheid. Dit proces begint al vanaf je 30ste levensjaar. Ieder normaal mens krijgt hiermee te maken. Daarom is spier/krachttraining heel erg belangrijk.  Ook de gezondheidsraad onderstreept het belang van spiertraining met oog op krachtverlies en welvaartsziektes. 

De EGYM krachtcirkel helpt om de spiermassa te versterken en te behouden, op een veilige manier! Deze speciale vorm van fitness circuit in Breda zorgt ervoor dat iedereen op een veilige, makkelijke en laagdrempelige manier manier kan werken aan de spieren. 

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Maak kennis met E-Gym!

Fit & Slank in 35 minuten. Makkelijker, leuker en motiverender! E-Gym is een uniek krachtconcept waarbij je in 35 minuten klaar bent met je training!

Ook interessant voor u

Relevant nieuws