We staan voor je klaar

Veilig & Verantwoord sporten bij Move35

We zien het als een groot compliment dat we open mogen zijn. We nemen de maatregelen vanuit de overheid dan ook uiterst serieus zodat je altijd veilig & verantwoord bij ons kunt sporten. 

Op een prettige manier binnen trainen op de Milon cirkel en werken aan je gezondheid? We houden rekening met een maximaal aantal sporters om altijd 1,5 meter te handhaven. Je kunt je sportmoment reserveren in de app. Zo ben je altijd verzekerd van je sportmoment en weet je precies wanneer je rustig kunt trainen! Daarnaast zijn tussen de apparaten overal schermen geplaatst om veilig te kunnen trainen. Bij binnenkomst dient iedereen de handen te desinfecteren, onze medewerkers dragen mondkapjes en uiteraard maken we altijd grondig schoon. 

Belangrijk en verplicht: gebruik altijd een handdoek tijdens het sporten en leg deze op de apparatuur! Desinfecteer je handen bij binnenkomst en kom niet sporten bij klachten.

Weetje: Kan het virus doorgegeven worden via zweet? Het virus wordt niet via zweet doorgegeven. Door hoesten en niezen komt het virus uit neus, keel of longen naar buiten. Via kleine druppeltjes komt het virus in de lucht. Lees meer

Voedingsbegeleiding 

Af van je overtollig kilos? Juist nu is het moment dit goed aan te pakken,  Daar helpen we je graag bij. Ook onze leefstijl -en voedingscoaches staan voor je klaar! 

We zijn blij je weer persoonlijk te mogen begroeten.

Samen werken aan je gezondheid, zeker nu! 

Team Move35
 

Wat past bij mij?

Wij geven je graag advies!