Weg met die stijve spieren bij Move35 in Breda

Pijnvrij bewegen bij Move35 in Breda

Hoeveel tijd per dag zit jij? Achter je bureau, op de bank, in de auto, etc.? Juist, het grootste gedeelte van de dag. Daardoor krijgen veel mensen vroeg of laat last van rug, nek, schouders en/of heupen. Herkenbaar? Met Five helpt Move35 Breda je deze klachten te voorkomen of te verminderen.

  • Five vermindert en geneest lichte tot heftige pijn in het bewegingsapparaat;
  • Five maakt beweeglijk en lenig;
  • Five werkt in hoge mate pijnverzachtend.

Five helpt je pijnvrij bewegen

Five bij Move35 in Breda is dé oplossing voor ons zittende bestaan. En onmisbaar voor iedereen die door een inactieve en zittende levensstijl de natuurlijke beweeglijkheid voelt verminderen, met klachten aan rug, nek, schouders en/of heupen als gevolg. Five vermindert en geneest lichte tot heftige pijn. Five werkt tegen artrose en gewrichtsproblemen en het werkt ook preventief!

Five is wat ons betreft onmisbaar in een goede training. Beweeglijkheid is naast kracht en conditie namelijk een belangrijke peiler van een gezond lichaam. De Five oefeningen doe je aansluitend aan je training op de Milon Cirkel bij Move35 in Breda en kosten je slechts 5-10 minuten extra. De ideale afsluiting van je work-out!

Bij Move35 gebruiken we de Five i.c.m. de training op de Milon Cirkel in Breda.

 

Succesverhalen van onze klanten