Ik heb me nog nooit zo enthousiast en gemotiveerd gevoeld na een aanmelding bij een sportschool!

Na de 35 minuten sporten, voel ik me echt geweldig, alsof ik een grote sportprestatie heb geleverd.

Waarom kies ik voor Move35?

Ik heb me nog nooit zo enthousiast en gemotiveerd gevoeld na een aanmelding bij een sportschool!         

Eigenlijk ben ik geen type om naar een sportschool te gaan. Het kost ook altijd zoveel tijd.Ik heb meerdere keren een poging gewaagd om bij een sportschool te gaan sporten. Na een paar keer geweest te zijn, geef ik het uiteindelijk weer op, want de motivatie en zin zijn er dan niet meer. 

Waarom lukt het me nu dan wel bij Move35?

Allereerst voel ik totaal geen drempel om er alleen naartoe te gaan, de kleinschaligheid, het voelt allemaal heel gemoedelijk en het is er overzichtelijk.

Het lijkt alsof je een soort huiskamer binnenstapt, met ontzettend vriendelijke, enthousiaste en gezellige medewerkers.

Er zijn altijd 2 trainers (eigenlijk zie ik ze meer als een coach) aanwezig, die in de cirkel staan,waar ze je begeleiden en je in de gaten houden. Het persoonlijke contact met de coaches tijdens je training ervaar ik als een grote pré. Zij dragen ook zorg voor het verhogen van de gewichten als je daaraan toe bent. Zodat je weer meer resultaat behaalt.

Ik ben in ieder geval echt heel erg blij, dat ik nu eindelijk iets gevonden heb wat echt bij mij past! Top!

Het grote voordeel is, dat je altijd in 35 minuten klaar bent. Superfijn.

Je maakt gebruik van de toestellen in de Miloncirkel. De cirkel doe je 2 maal in 35 minuten. Je begint altijd op dezelfde manier, op hetzelfde toestel en doet altijd hetzelfde rondje.Dat voelt goed, je weet precies waar je aan toe bent en je hoeft niet na te denken waar te beginnen en wat daarna.

Alle toestellen worden, na het inloggen met je polsbandje, automatisch ingesteld op jouw persoonlijke gewicht en de juiste hoogte. Zo gemakkelijk, alles gaat automatisch en lekker snel. Het handige is, dat je ook precies kan zien hoe snel je de oefeningen, heen en terug, moet doen. Er beweegt n.l. een bal mee die je moet volgen. Dat vind ik een goede houvast, zodat je weet, dat je goed aan het trainen bent.

Na de 35 minuten sporten, voel ik me echt geweldig, alsof ik een grote sportprestatie heb geleverd. Dat heb ik dan natuurlijk ook gedaan. Moe en voldaan. En daarna even bijkomen met als je wilt, een heerlijk kopje gratis thee of koffie aan de gezellige tafel. Ik ga iedere keer weer met een goed en energiek gevoel naar huis.

Een ander voordeel voor mij is, dat je na het sporten je volgende afspraak weer inplant bij de coach. Dat voelt voor mij toch echt als een stok achter de deur (Ik mis normaal gesproken nogal wat discipline bij het sporten).

Het is niet zo, dat je dan verplicht bent om te komen, maar omdat die afspraak dan gemaakt is, voel ik me geholpen om te gaan. Ik merk nu al, dat ik iedere keer weer zin heb in de volgende keer. Wauw, dat voelt echt als nieuw voor mij!

Ik hoop, dat ik anderen kan inspireren met mijn verhaal en bevindingen over Move35.
Ik raad het iedereen aan. En zeker de mensen, die net als ik toch moeite hebben om naar een sportschool te gaan (en dat vol te houden), maar toch iets aan sport en bewegen willen doen, een betere conditie en meer energie willen krijgen, zich gezonder willen voelen. Zonder dat het al teveel tijd kost.

Ik ben in ieder geval echt heel erg blij, dat ik nu eindelijk iets gevonden heb wat echt bij mij past! Top!