Denise 'D Hondt

Mijn naam is Denise d’Hondt, ik ben geboren in Zeeuws-Vlaanderen en ik woon momenteel in Breda. Sinds 2018 werk ik met veel plezier bij Medisports in Etten-Leur als personal trainer, leefstijlcoach en groepsles instructeur. Na de middelbare school ben ik Marketing en Communicatie gaan studeren, eenmaal afgestudeerd kwam ik al snel tot de conclusie dat een kantoorbaan van negen tot vijf niets voor mij was. Tijdens mijn weekendbaan in de sportschool kwam ik in aanraking met (het geven van) groepslessen, dit sprak mij veel meer aan. De afgelopen jaren heb ik mij omgeschoold tot personal trainer en leefstijlcoach. Ik ben nu inmiddels al vier jaar fulltime werkzaam als personal trainer.
 
Het begeleiden van mensen om samen een doel te behalen op het gebied van leefstijl vind ik het mooiste wat er is. Centraal binnen mijn manier van coaching staat het vergroten van bewustwording, kennis en inzicht op het gebied van beweging, voeding en gedrag.
Met als doel het stapsgewijs en duurzaam veranderen van gewoonten, naar een beter en gezonder leefpatroon. Graag ga ik dan ook met je aan de slag bij Move35!

Take care of yourself, mind body & spirit