Fit & Slank in 35 minuten

Dé fitness revolutie

De Q-line Milon Cirkel bij Move35 Breda is dé perfecte training voor iedereen die niet graag sport, die weinig tijd heeft of die moeite heeft zichzelf te motiveren.

Je wilt afvallen, vet verbranden, spieren trainen of conditie opbouwen en je hebt weinig tijd of zin? Dan is de Milon Cirkel bij Move35 in Breda ideaal voor je! In slechts 35 minuten doe je jouw gehele training. Twee keer in de tien dagen is voldoende. Alle apparaten zijn volledig, op jouw niveau, automatisch ingesteld. Je kunt niets meer fout doen!

veilig & verantwoord
Vanaf 1 juli kan er binnen weer gebruik worden gemaakt de Milon cirkel! Volgens de maatregelen vanuit de overheid hanteren we een maximaal aantal sporters en houden we ons aan alle richtlijnen. Reserveren voor de training is verplicht en werkt makkelijk en snel via de app. Zo ben je altijd verzekerd van jouw sportmoment!  Daarbij zie je meteen op welke tijden je het meest rustig kunt trainen. Daarnaast zijn tussen de apparaten overal schermen geplaatst om veilig te kunnen trainen. Bij binnenkomst dient iedereen de handen te desinfecteren, onze medewerkers dragen mondkapjes en uiteraard maken we altijd grondig schoon. 

Dus wil jij fit worden onder begeleiding in Breda met gegarandeerd resultaat? Dan moet je bij Move35 zijn!

Onze spieren ondersteunen onze gewrichten. Op de Milon Cirkel kun je ook bij chronische rugklachten 100% veilig je spieren intensief trainen! Je spieren worden in enkele weken tijd tot dubbel zo sterk. Dit geeft een enorme ontlasting en stabilisatie van je ruggengraat. Daarnaast is de Milon Cirkel uitermate geschikt om snel en veilig een goede basisconditie en basiskracht op te bouwen. Een goede basisconditie en basiskracht is een voorwaarde voor een goede levenskwaliteit. Je voelt je stukken fitter! Daarbij stimuleert spiertraining de vetverbranding en is het dus onmisbaar als je af wilt vallen.

Bij Move35 in Breda is er altijd vaste begeleiding in de Milon Cirkel aanwezig. Hierdoor word je extra gecoacht en kun je gegarandeerd resultaat halen. Je kunt altijd gebruik maken van de Milon Cirkel gedurende de openingstijden.  

Zo werkt de Milon Cirkel

Fitter en energieker met de Milon Cirkel

Bij Move35 in Breda is er altijd vaste begeleiding in de Milon Cirkel aanwezig. Hierdoor word je extra gecoacht en kun je gegarandeerd resultaat halen. Je kunt altijd gebruik maken van de Milon Cirkel gedurende de openingstijden en hoeft niet te reserveren.

Onze Milon Cirkel trainers

Succesverhalen van onze klanten